zondag 10 juni 2012

Route

Op 31 mei krijgen we per mail de routebeschrijving doorgestuurd van Marjan. De route is gebaseerd op de voorbeeldrondreis van Rondreisopmaat.nl, maar maakt op ons verzoek een uitstapje naar de Drakensbergen.

Op 3 juli zullen we van Amsterdam via M√ľnchen naar Johannesburg vliegen, waar de rondreis gaat beginnen. Vervolgens naar Tzaneen, Phalaborwa (aan de rand van het Krugerpark), Timbavati, Hazyview, Swaziland, St. Lucia, de Drakensbergen en Umhlanga.
Met een binnenlandse vlucht gaan we van Durban naar Port Elizabeth, en vervolgens naar Knysna, Oudtshoorn, Swellendam, Kaapstad en Stellenbosch. Op 23 juli vliegen we dan vanaf Kaapstad via Londen terug naar Amsterdam.

Veel van deze plekken zeggen ons nu nog niet zo veel; we kennen ze alleen van reisprogramma's op tv, uit boeken en reisgidsen. Via Google Earth reizen we de route vanaf onze computer. We bekijken de vele foto's en wandelen met streetview door dorpen en steden. Deze mooie dingen gaan we dus in het echt allemaal zien! Wat een heerlijk vooruitzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten